Rapporten wissen

Zo verwijdert u informatie uit rapporten:

1. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop icon_settings.
  2. Selecteer Algemene instellingenRapporten en Opslag in het venster met de programma-instellingen.

Rapportinstellingen

3. In het blok Rapporten, klikt u op de knop Wissen.
  4. Als Wachtwoordbescherming is ingeschakeld, kan Kaspersky Endpoint Security u vragen om de inloggegevens van uw gebruikersaccount. Het programma vraagt accountgegevens als de gebruiker niet over de vereiste machtiging beschikt.

Kaspersky Endpoint Security verwijdert alle rapporten voor alle programmaonderdelen en taken.